In nieuwbouwwijk Mortiere zijn in 2005 de eerste woningen opgeleverd. Het is een wijk met ruime kavels, op fietsafstand van het mooie centrum van Middelburg en dichtbij de snelweg A58 en de N57.

  • Aantal woningen: Circa 1.300, waarvan ongeveer 380 nog te realiseren
  • Type kavels: Alle woningtypen
  • Huidige fase: In verkoop
  • Planning verkoop: Continu

Over Mortiere

In nieuwbouwwijk Mortiere zijn in 2005 de eerste woningen opgeleverd. Het is een wijk met ruime kavels, op fietsafstand van het mooie centrum van Middelburg en dichtbij de snelweg A58 en de N57. De wijk is gesitueerd rond een royaal park; een fraai glooiende golfbaan omsluit de wijk. Hoewel de nieuwbouwwijk veel verschillende woningtypen kent, is er ook duidelijk sprake van een architectonische eenheid.

Aantal en type bouwkavels

Binnen Mortiere zijn er diverse deelprojecten actief. Er worden vele huizen en diverse typen ontwikkeld. Van rijwoningen, (patio) bungalows tot kadewoningen en (grote) vrijstaande villa’s. Een deel van de woningen komt snel beschikbaar; een ander deel duurt wat langer. Het Consortium Mortiere is de hoofdontwikkelaar. Op mortiere.nl staat hun informatie over het plan en de vele typen woningen die zij aanbieden.

Op dit moment zijn Jazzboog fase 3, Jazzboog fase 4 en Feel Good Mortiere in verkoop. Door het Consortium worden ook vrije bouwkavels aangeboden.

Aan andere projecten wordt gewerkt, onder meer projecten waar appartementen worden gebouwd.

Planning

Een deel van de woningen is in verkoop, andere woningen zijn nog in de fase van de planvorming. Voor meer informatie kunt u kijken op mortiere.nl. Ook kunt u op afspraak terecht in het verkooppunt midden in de wijk.

Duurzaam bouwen

Middelburg wil in 2050 een energie- en klimaatneutrale gemeente zijn. Hiervoor willen we duurzaam en toekomstbestendig bouwen stimuleren. Lees meer over duurzaam en toekomstbestendig bouwen.

Interesse?

Bij Mortiere zijn diverse partijen betrokken. Op www.mortiere.nl treft u de juiste contactgegevens aan voor de huidige deelprojecten, waaronder die van de verkopende makelaars. Mocht u meer willen weten van de gemeente Middelburg dan kunt u contact opnemen met projectleider Bas Kole. Hij is bereikbaar op b.kole@middelburg.nl of op telefoonnummer 0118 67 52 10.

Project op de kaart

Sla de kaart over en ga naar de tekstversie van: Project op de kaart

Tekstversie

Mortiere

Locatie

Op dit moment is fase 2 van De Jazzboog in verkoop. Ook de vrije bouwkavels in de wijk worden via het Consortium aangeboden. Aan nieuwe deelgebieden wordt gewerkt, waaronder Parkzicht: een eiland met 53 appartementen en Jazzboog fase 3.