Sollicitatieprocedure

Solliciteren op een van onze vacatures.

Zo gaan we te werk:

 1. Afgerond: Solliciteren

  Door op de knop "Solliciteren" in de vacature te klikken kom je bij het sollicitatieformulier. Iedere sollicitant krijgt van ons een ontvangstbevestiging.

 2. Afgerond: Beoordeling

  De selectiecommissie beoordeelt jouw sollicitatie. Na sluiting van de reactietermijn informeren wij jou via de mail over het vervolg van de procedure.

 3. Afgerond: Gesprek en terugkoppeling

  De gespreksronde doen wij in twee afzonderlijke gesprekken. Eerste gesprek is met de selectiecommissie (bestaande uit afdelingshoofd en personeelsadviseur) en het tweede gesprek met de adviescommissie (bestaande uit directe collega’s). Na alle gesprekken evalueren beide commissies met elkaar en komen dan tot een conclusie over het vervolg. Waarover jij dan mondeling door de personeelsadviseur wordt geïnformeerd.

 4. Afgerond: Arbeidsvoorwaardengesprek

  Ben je door en willen wij graag met je verder? Dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek met de betrokken personeelsadviseur. In dit gesprek worden de arbeidsvoorwaarden met je doorgenomen en vragen wij naar aanvullende informatie. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) behoort eveneens tot deze informatie. Overigens wordt de VOG door ons in gang gezet en worden ook de kosten hiervan door ons vergoed.

 5. Afgerond: In dienst

  Het contract is getekend. Veel plezier en succes in je nieuwe functie bij de gemeente Middelburg!