"Ik vind het belangrijk om te werken voor een organisatie met een maatschappelijk karakter. In mijn functie werk ik zowel voor de gemeente Middelburg als voor de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze combinatie maakt mijn werk erg afwisselend. Voor de gemeente Middelburg heb ik bijvoorbeeld naast het behandelen van aansprakelijkstellingen en behandelen van schades, de kunstcollectie in het stadhuis mogen opnemen voor de verzekering en een lezing mee helpen organiseren over de vrijwilligersverzekering in de bibliotheek van Zeeland (ZB). Door de afwisseling in het werk is geen één dag hetzelfde.

"Ik heb een solistische functie, die ik zelf kan vormgeven en ik merk dat er veel vertrouwen aan mij wordt gegeven. Ondanks dat ik geen collega’s heb die hetzelfde werk doen kan ik wel bij andere collega’s van de afdeling terecht om inhoudelijk zaken te bespreken en te sparren over een aanpak. En ik heb regelmatig contact met de collega’s van Stadsbeheer, Facilitaire Zaken en Leefomgeving.

Nu ik meer dan een half jaar bij de gemeente Middelburg werk kan ik zeggen dat er een hele goede, warme werksfeer hangt en iedereen zijn werk met veel bevlogenheid doet. Ik voel me echt welkom, een organisatie waar je jezelf snel thuis voelt."

Ruth, juridisch medewerker verzekeringen en aansprakelijkstellingen

Collega's vertellen

  • Annet

    Programmamanager klimaat, energie en circulariteit

  • Angelo

    Civiel technisch medewerker

  • Daisy

    BOA