In deze handleiding leest u hoe u een kenteken kan aanmelden, saldo kunt opwaarderen en de gebruiksgeschiedenis kunt inzien.

Inloggen BezoekersApp

Uw nummer en pincode staan vermeld in de bezoekersvergunning die u terugvindt als u inlogt op het parkeerloket of op uw bezoekersvergunning die via de balie aan u is verstrekt.

Als u een vinkje zet bij ‘Login bewaren’ onthoudt de site uw inloggegevens en kunt u bij een volgend bezoek meteen op ‘Login’ klikken.

De site opent op de pagina waar u een nieuw kenteken kunt aanmelden. Via de menu-knop in de linker bovenhoek vindt u de links naar opwaarderen, het overzicht van uw gebruik en actieve reserveringen als deze er zijn. U sluit het menu door weer op de menu-knop te klikken.

Kenteken aanmelden

Bovenaan de pagina ziet u hoeveel saldo u heeft en hoeveel saldo u met deze reservering gebruikt. Het af te boeken saldo is standaard berekend tot 20.00 uur. (betaald parkeren van 8.00 tot 20.00).

Vul het kenteken in van de auto die u wilt aanmelden, in de balk waar ‘Kenteken’ staat.

Om de startdatum en tijd te selecteren, klikt u op de knop met het balpen-symbool, achter de eerste tijd.

U kiest de gewenste startdatum door in de kalender op de juiste datum te klikken. Kies de juiste tijd met behulp van de pijltjes boven en onder de twee velden onder de kalender. U kunt maximaal vier weken vooruit plannen.

Om de einddatum en tijd te selecteren, klikt u op de knop met het balpen-symbool, achter de tweede tijd. Kiezen van datum en tijd gaat op dezelfde manier als het kiezen van de startdatum en tijd.

In de tijdlijn onder de gekozen tijdstippen ziet u de periode die u reserveert. In de tijdlijn staat ook aangegeven in welke periode u geen gebruik hoeft te maken van de bezoekersparkeerregeling.

Als u een periode kiest waarin u geen gebruik hoeft te maken van de bezoekersparkeerregeling, gaat dit niet van uw saldo af.

Klik op ‘Kenteken bewaren’ als u het kenteken in de toekomst vaker zult aanmelden.

Als u de volgende keer een kenteken aanmeldt, ziet u achter het kenteken-veld een knop met een boekje. Via deze knop kiest u kentekens uit uw eigen archief.

Klik op de knop ‘Aanmelden Kenteken’ onderaan de pagina. Het kenteken wordt aangemeld.

Met de knoppen ‘– 10 minuten’ en ‘+10 minuten’ kunt u het gereserveerde saldo met stappen van 10 minuten verlengen of verkorten. De eindtijd in het overzicht wordt automatisch aangepast.

Als u klikt op de knop ‘Afmelden kenteken’ stopt de gereserveerde parkeertijd.

U kunt de actieve reservering altijd terugvinden via het hoofdmenu onder ‘Actief’.

U kunt meerdere kentekens gelijktijdig aanmelden. Ga via het menu naar ‘Kenteken aanmelden’ om een ander kenteken in te voeren. Via het overzicht onder ‘Actief’ kunt u kiezen welke reservering u aan wilt passen, als dat nodig is.

Opwaarderen saldo

Kies in het menu voor ‘Opwaarderen’.

Kies het bedrag waarmee u het saldo wilt opwaarderen. De gegevens in het overzicht worden automatisch aangepast. Klik op de knop ‘Opwaarderen’ onderaan de pagina.

U gaat naar de internetkassa. Kies hier uw bank en doorloop de stappen op de website van uw bank om de betaling te voltooien. Het saldo wordt meteen bijgeschreven.

Geschiedenis inzien

Via het menu kunt naar de pagina ‘Geschiedenis.

Als u kijkt op ‘Reserveringen’ krijgt u een overzicht van reserveringen die u heeft gedaan in het verleden. Onder ‘Opwaarderingen’ ziet u wanneer u het saldo heeft opgewaardeerd.