Allround meewerkstage HRM

  • Werk- en denkniveau: hbo

Direct reageren meewerkstage HRM

De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit de clusters Financiën, Informatievoorziening en Personeel en Organisatie. Voor het cluster Personeel en Organisatie zoeken wij een HRM meewerkstagiaire.

Wij bieden een stageplaats waar je de mogelijkheid krijgt om te groeien binnen jouw vakgebied, afgestemd op jouw opleiding. Je krijgt een stagebegeleider waar je terecht kunt met al jouw vragen. Je bent voor ons een volwaardig medewerker en maakt onderdeel uit van het team. Jij kunt namelijk niet alleen van ons leren, je neemt ook kennis mee naar de gemeente waar wij weer van leren. Samen met jou kijken we hoe we jouw meewerkstage het beste kunnen vormgeven!

Wat je gaat doen voor Middelburg

Als stagiaire word je breed ingezet op administratieve, ondersteunende, adviserende en creatieve taken binnen het HR-vakgebied. Hierbij kun je denken aan:

  • Werving en selectie: schrijven van vacatureteksten, plaatsen van vacatures, plannen van gesprekken met kandidaten, reserveren van ruimtes voor sollicitatiegesprekken, meekijken bij sollicitatie- en arbeidsvoorwaardengesprekken;
  • Ondersteunen bij het organiseren van jaarlijkse terugkerende activiteiten: EHBO- en BHV-cursussen, personeels- en introductiebijeenkomsten, deelname aan banenmarkten;
  • Activiteiten in het kader van de wet verbetering poortwachter, inplannen en bijwonen van sociaal medische overleggen.
  • Ondersteunen en adviseren van de P&O-adviseurs en -medewerkers bij HR-vraagstukken en 
    -processen.
  • Ook wordt je betrokken bij beleidsmatige taken, afdelings- en/of organisatie brede projecten 
    (bijvoorbeeld onboarding, visie op werken, digitalisering HR-processen, beoordelingssystematiek).

Waarmee jij Middelburg versterkt

Je bent een enthousiaste en toegankelijke student. Je bent communicatief sterk, flexibel en nauwkeurig. Dat je je werkzaamheden goed kunt plannen en organiseren spreekt voor zich. Het werken in een digitale omgeving gaat je makkelijk af. Je bent graag onderdeel van een team en zoekt kansen om daar een goede bijdrage aan te leveren. En je bent een plezierige en constructieve gesprekspartner.

Daar staat tegenover

Natuurlijk krijg je een vergoeding tijdens je stageperiode bij ons. Ongeacht jouw opleidingsniveau en duur van de stage bedraagt de vergoeding € 686,40 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Bij een stage van minder dan 36 uur per week, wordt de stagevergoeding berekend naar evenredigheid van het aantal afgesproken uren.

Woon je meer dan 10 km van je stageplaats en heb je geen studenten-OV dan ontvang je ook een reiskostenvergoeding.

Meer weten en solliciteren

Voor informatie over deze stageplaats kun je contact opnemen met Denise van Leeuwen, personeelsadviseur, tel. 0118 67 51 08.

Laat ons weten waarom jij onze nieuwe stagiaire bent! We zien je brief en cv graag tegemoet!

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de benoemingsprocedure.