Wilt u een accommodatie reserveren? Dat kan via het Makelpunt Walcheren.

Let op: alle gemeentelijk accommodaties zijn momenteel gesloten vanwege de de landelijke maatregelen rond het coronavirus. Reserveren voor die periode is niet mogelijk.

Direct naar het Makelpunt Walcheren

Een sporthal, vergaderruimte, hobbyclub, danszaal, of zanglokaal: veel bewoners en organisaties zoeken ruimte in Middelburg en Vlissingen voor eenmalig gebruik, om langere tijd te huren of zelfs te kopen. Daar tegenover staat dat veel maatschappelijke organisaties beschikken over ruimten, locaties of accommodaties die soms niet volledig benut worden of leeg staan. Met de website Makelpunt Walcheren spelen Middelburg en Vlissingen in op de vraag vanuit de samenleving naar accommodaties en benut tegelijkertijd de beschikbare locaties beter.

Ruimte gezocht?

Ruimtezoekers kunnen rechtstreeks op Makelpunt Walcheren het actuele aanbod bekijken. Staat de geschikte ruimte er niet bij, dan kan een zoekprofiel worden aangemaakt. De zoeker krijgt dan bericht als er nieuw passend aanbod beschikbaar is. Huurders en verhuurders maken onderling afspraken over de huur van de ruimte.