Contact TIM (Toegang in Middelburg)

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op. Dit kan via onderstaande mogelijkheden. Wij vragen altijd naar uw BSN-nummer. Houd u dit bij de hand? Dit nummer staat op uw identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs.

U kunt nu bij de gemeente Middelburg terecht voor het aanvragen van zorg en ondersteuning vanuit de Wmo en de Jeugdwet, in plaats van bij Porthos.  U kunt TIM van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur bellen op (0118) 67 50 00.

Crisissituatie

Is uw situatie niet levensbedreigend, maar heeft u wel direct ondersteuning nodig?

Bel (0118) 67 50 00. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Tijdens onze openingstijden krijgt u meteen iemand aan de telefoon, die u verder helpt. Buiten onze openingstijden hoort u een bandje met een duidelijke instructie welk nummer u kunt bellen voor welke situatie.

Bezoekadres

Vanwege de landelijke maatregelen rond het coronavirus is het momenteel niet mogelijk langs te komen op het stadskantoor. Voor vragen over zorg en ondersteuning kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met TIM.

Correspondentieadres

Gemeente Middelburg
TIM
Postbus 6000
4330 LA Middelburg

Verbeterpunten of klachten?

Heeft u een verbeterpunt of klacht? Dat horen we graag van u, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Stuur ons een e-mail via: tim@middelburg.nl

Lees meer over de klachtenregeling.