Herinrichting Meanderlaan

Het college van burgemeester en wethouders heeft het eindverslag en het definitief ontwerp van de herinrichting van de Meanderlaan vastgesteld op 13 juni 2023.

In de periode juli 2021 – maart 2022 heeft de gemeente een schetsontwerp laten maken voor de herinrichting van de Meanderlaan. Als bewoner heeft u hierover mee kunnen denken. Het definitieve schetsontwerp staat sinds maart 2022 op de website van middelburgontmoet.nl.

In overleg met Woongoed hebben wij het schetsontwerp nog iets aan laten passen en gewijzigd in een voorlopig ontwerp. Dit voorlopig ontwerp werd in de inspraak gebracht.

Inspraakprocedure

Het voorlopig ontwerp lag ter inzage vanaf 22 maart 2023 tot en met 3 mei 2023. Meer informatie over de inspraakprocedure vindt u in de publicatie Start inspraakprocedure Meanderlaan. De afbeelding van het voorlopig ontwerp vindt u eveneens in de publicatie.

Vervolg

Het college van burgemeester en wethouders heeft het eindverslag en het definitief ontwerp van de herinrichting van de Meanderlaan op 13 juni 2023 vastgesteld. De inspraakprocedure is daarmee afgesloten. Bekijk het eindverslag en het definitief ontwerp in het Gemeenteblad van 21 juni 2023.

De uitvoering van de werkzaamheden is gepland als de renovatie van de Meanderflat klaar is. Voor we met de uitvoering starten, ontvangt u hierover meer informatie en een gedetailleerde planning.