Geef uw mening over onze dienstverlening! Op onze website en bij bezoek aan het stadskantoor kunt u een reactie geven over de dienstverlening van de gemeente.

In de hal van het stadskantoor kunt u na uw bezoek aan onze balies uw mening geven over onze dienstverlening via de zuil met smileys die bij de uitgang staat. Wij hopen op deze manier inzicht te krijgen in hoe u, als inwoner, ondernemer of bezoeker van gemeente Middelburg, onze dienstverlening ervaart en waar die eventueel nog verbeterd kan worden.

Ook kunt u oordelen over onze digitale dienstverlening. De ‘smileys’ vindt u op een groot deel van onze webpagina’s op deze website. Zo kunt u uw mening geven over de vindbaarheid, duidelijkheid en volledigheid van informatie op onze website.

Anoniem

Uw commentaar is anoniem. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Stuur dan uw contactgegevens mee.

Aanvullende informatie

Tijdens het beoordelen van een webpagina, kunt u aanvullende informatie geven. Dit stellen wij zeer op prijs. Het geeft ons inzicht in die zaken die we kunnen verbeteren of juist goed doen. Eenvoudige aanpassingen zijn vaak snel te maken. Soms kost het meer inspanning en dus ook tijd (of geld) om zaken aan te passen aan uw wensen.

Help mee, zodat wij u nog beter van dienst zijn. Geef uw mening! U kunt uiteraard ook altijd mailen naar info@middelburg.nl.