Burgemeester lanceert campagne 'Diversiteit loont!'

De campagne 'Diversiteit loont!' is op 7 juli 2017 officieel gelanceerd in het stadhuis van Middelburg door burgemeester Harald Bergmann. Behalve dat een gemeente voor de lokale samenleving verantwoordelijk is voor het ‘meedoen’ van alle inwoners is zij als organisatie ook verantwoordelijk voor haar werknemers. Burgemeester Bergmann zal vertellen wat diversiteit voor hem betekent en in welke mate de gemeente Middelburg momenteel bezig is met diversiteit.

Deze bijeenkomst is vooral interessant voor bedrijven, organisaties, HR-medewerkers en anderen die belangstelling hebben in het bevorderen van diversiteit op de Zeeuwse arbeidsmarkt. Bekijk het programma op de website van Anti Discriminatie Bureau Zeeland. Via de website kunt u zicht ook aanmelden.