Middelburg gaat aan de slag met ambitieuze opgaven op het gebied van onder andere participatie, sociaal domein, bouwen & wonen en klimaat & energie. Om deze klussen te kunnen klaren, zoeken wij  nieuwe collega’s die ons hierbij gaan helpen.

Denk bijvoorbeeld binnen het sociaal domein aan jongerenwelzijn, armoedebeleid, kunst & cultuur en consulenten voor onze toegangsorganisatie. Of binnen het ruimtelijk domein op thema’s als wonen, energietransitie, verduurzaming en het onderhoud van al het groen in onze gemeente! Maar ook juridische functies bij handhaving, ruimtelijke ordening en het sociaal domein. Kortom, veel verschillende nieuwe en leuke functies in een fijne werkomgeving!

Dus wil jij ook met ons komen werken in en voor Middelburg? Volg ons dan op social media voor vacatures of houd de website in de gaten en reageer!

Ben je benieuwd hoe het is om bij de gemeente te werken? Neem dan contact op met een van onze P&O-adviseurs! 0118 67 51 08.

Logo gemeente Middelburg met tekst "We zijn op zoek naar nieuwe collega's. Houd onze socials en website in de gaten". Logo's LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram