Energiefixers zijn al sinds het voorjaar aan het werk in de gemeente Middelburg om energiebesparende maatregelen in huis toe te passen en om advies te geven over het verlagen van de energierekening. De komende 2 weken zijn ze in de dorpen Sint Laurens, Nieuw- en Sint Joosland en Arnemuiden om daar inwoners te helpen.

Je kunt hierbij denken aan het installeren van energiezuinige ledlampen, het aanbrengen van tochtstrips, het plaatsen van radiatorfolie, het isoleren van leidingen, het plaatsen van een waterbesparende douchekop en het ontluchten van radiatoren. Ook krijg je advies over het stookgedrag en er wordt bekeken of het slim is om de cv-ketel temperatuur te verlagen. Deze hulp wordt aangeboden bij mensen die een groot deel van hun inkomen kwijt zijn aan de energierekening en in een woning wonen met een slecht energielabel.

De Energiefixers en de maatregelen krijg je gratis!

Via het Regionaal Energieloket(externe link) kun je meer informatie vinden over de voorwaarden of een Energiefixer inplannen. Heb je vragen, dan kun je bellen naar de helpdesk van Regionaal Energieloket via 088 525 4110.