Bewoners van de binnenstad kunnen tegen een laag tarief bezoekerskaartjes aanvragen om hun gasten te laten parkeren.

Bezoekerskaarten aanvragen (link naar externe website)

Voorwaarden

Gemeente Middelburg verstrekt bezoekerskaarten per woonadres in parkeerzone 1 of 2. Deze kunnen alleen gebruikt worden in parkeerzone 2. Kaartjes zijn te koop van 1, 2, 4, en 6 uur. De kosten zijn € 0.60 per uur. U heeft de mogelijkheid meerdere kaartjes per parkeertransactie te gebruiken, parkeert u 4 uur dan kunt u bijvoorbeeld 2 kaartjes van 2 uur op het dashboard leggen. Er geldt een maximum aankoop van € 108,- per jaar omgerekend 180 parkeeruren.

Hotelkaarten

Kaartjes zijn te koop van 1, 2, 4, 6 en 12 uur. De kosten zijn € 1.10 per uur. Ook bij de hotelkaarten bestaat de mogelijkheid om meerdere kaartjes per parkeertransactie te gebruiken.

Aanvraag

Bijzonderheden

Voor bewoners van de Augustijnenstraat, de Molenberg en de Schuttershofstraat is de bezoekerskaart tevens geldig in de Augustijnenstraat, de Molenberg.

Voor bewoners van het Hof van Sint Jan en de Sint Jansgang is deze kaart tevens geldig in het Hof van Sint Jan, de Sint Jansgang, het pleintje Zusterstraat dat gelegen is tussen het Zusterplein en de Gravenstraat en Nieuwe Haven.

Bezoekersapp

U kunt uw bezoek ook met korting laten parkeren via de Bezoekersapp Middelburg.