Bezoek Middelburg

Middelburg is een stad die leeft. Er wordt gewoond, gewerkt en genoten. Het historische stadscentrum, de diversiteit aan winkels, de horecagelegenheden en de attracties en evenementen maken Middelburg tot een stad die niet alleen zijn inwoners, maar ook de bezoekers blijft boeien en verrassen.

Middelburg heeft voor iedereen wel iets. Zo kan de liefhebber van historische gebouwen er zijn hart ophalen, maar komt ook de shopaholic er volledig aan zijn of haar trekken. Daarnaast zijn er het hele jaar door evenementen voor jong en oud.

Wilt u Middelburg bezoeken? Of meer weten over de bezienswaardigheden van de stad? Neem dan een kijkje op www.uitinmiddelburg.nl, de toeristische website van Middelburg. Hier vindt u alles voor uw bezoek aan de stad, zoals attracties, bezienswaardigheden en uittips, maar ook een overzicht van restaurants en hotels en informatie over parkeren.

Contact toerisme

Toeristische vragen? Neem contact op met de Tourist Info (info@touristinfomiddelburg.nl). Telefoonnummer: 0118 67 43 00.

Lees ook eens het Middelburg Magazine, boordevol tips over een dagje uit in Middelburg. Deze is gratis af te halen bij de Tourist Info, Markt 51 (in het pand van boekhandel de Drvkkerij) in Middelburg.