Netwerkbijeenkomst Vlissingen en Middelburg

De gemeenten Middelburg en Vlissingen nodigen ondernemers van harte uit voor de jaarlijkse netwerkbijeenkomst op woensdag 24 oktober. Te gast zijn wetenschapsjournalist Diederik Jekel en Korné Walhout van Walhout Civil.

Diederik Jekel weet op onnavolgbare wijze technologie en wetenschap toegankelijk en leuk te maken voor mensen zonder wetenschappelijke achtergrond. Dat doet hij op radio, tv, in artikelen en boeken.
Hij is wetenschapsjournalist en vaste tafelgast bij De Wereld Draait Door, neemt ons mee naar de toekomst waarin snelle technologische ontwikkelingen een bepalende rol spelen in ons leven, werk en onderneming. Overziet u wat er gaat gebeuren en bent u daar klaar voor?

Korné Walhout

Walhout Civil, het ingenieursbureau van de broers Jan en Korné Walhout, heeft in korte tijd naam weten te maken met grote internationale projecten. Ze waren onder andere betrokken bij de berging van de Costa Concordia en werden door de Nederlandse Overheid gevraagd voor de hulporganisaties aan duurzame en innovatieve oplossingen voor waterbouwkundige vraagstukken. Er staan al diverse prijzen op hun naam zoals de Zeeuwse Pioniersprijs, en Korné Walhout is dit jaar door het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI) verkozen tot aanstormend talent van het jaar.

Programma netwerkbijeenkomst 24 oktober

18.00 uur; Ontvangst met buffet
19.15 uur; Welkomstwoord, door wethouder John de Jonge (Vlissingen)
19.30 uur; De heer Korné Walhout, Walhout Civil
20.00 uur; De heer Diederik Jekel, wetenschapsjournalist
21.00 uur; afsluiting door wethouder Johan Aalberts (Middelburg)
Aansluitend netwerken

Locatie: CineCity, Spuikom, 4381 LZ, Vlissingen
Aanmeldingen kunnen gestuurd worden naar Judith Sekewaël.
Haar e-mailadres is j.sekewael@middelburg.nl

Maximaal twee aanmeldingen per bedrijf. Uw aanmelding zien wij graag uiterlijk 12 oktober tegemoet.