Aanspreekpunt voor ondernemers

Wilt u een onderneming starten en bent u op zoek naar een geschikte bedrijfslocatie? Dan is het goed om te weten of wanneer een locatie voor bedrijfsdoeleinden mag worden gebruikt. De gemeente kan aan de hand van het bestemmingsplan snel beoordelen of u uw bedrijf ergens kunt vestigen. Ook als u nog geen locatie op het oog heeft, kan de gemeente advies geven.

U kunt hiervoor naar het stadskantoor gaan. Vanwege de landelijke maatregelen rond het coronavirus werkt de gemeente tijdelijk alleen via telefonische afspraak, tel. (0118) 67 50 00. Reeds gemaakte afspraken gaan zonder tegenbericht gewoon door. Online afspraak maken is even niet meer mogelijk. In telefonisch overleg wordt gekeken of een afspraak noodzakelijk is of dat er een andere oplossing mogelijk is. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze online dienstverlening. Heeft u last van een verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u niet naar het stadskantoor te komen.

Of u kunt contact opnemen met:

Toetsing locatie

Uw bedrijf en de gewenste locatie worden getoetst aan het geldende bestemmingsplan. Deze toetsing is bepalend voor de vestiging van uw bedrijf. Is de locatie nog niet bekend, neem dan contact op met uw gemeente.