Servicebus

De Servicebus biedt extra service ten opzichte van de lijndienstbus. Hij is kleiner, maar comfortabeler en u kunt gemakkelijker in- en uitstappen.

De Servicebus rijdt een vaste ronde van ongeveer 30 minuten tussen het NS-station en Middelburg-Noord, van dinsdag tot en met zaterdag. Omdat er geen zwaar verkeer meer mag rijden over Noordpoortbrug, rijdt de Servicebus (lijn 569) tegenwoordig de route in omgekeerde richting, met de klok mee. De haltes Stadhuis, Gasthuis en Nieuwe Haven zijn komen te vervallen. De vervangende halte voor Stadhuis is halte Plein 1940 en voor de halte Gasthuis is de vervangende halte Noordpoortbrug.

De bus biedt u flink wat extra service. En dat kost niets extra; iedereen mag mee tegen het normale OV-tarief. Mensen die een Wmo-pas hebben, betalen € 1 per enkele reis.

Service

De (lijn)bussen in Zeeland zijn toegankelijk voor iedereen, inclusief (elektrische) rolstoelen. De Servicebus biedt net dat beetje extra service. Hij is kleiner, maar comfortabeler. En door de brede ingang en de lage vloer stapt u gemakkelijk in en uit. Heeft u hulp nodig bij het in- of uitstappen of het opbergen van uw boodschappen in de bus? De behulpzame chauffeur helpt u graag. Scootmobielen kunnen helaas niet mee.

Het bedrag van € 1 kan contant bij de chauffeur worden afgerekend. Betalen met de OV-chipkaart blijft ook mogelijk.