Informatie voor nieuwe inwoners

Bent u onlangs verhuisd naar Middelburg of staat u het op het punt dit te gaan doen? Wij hopen dat u met veel plezier in Middelburg zult wonen. Hieronder vindt u informatie om uw weg te vinden in onze gemeente.

Op de afvalkalender (pdf, 888 kB) ziet u in welke weken het gft-afval in de groene container en het restafval in de grijze container wordt opgehaald.

Meer informatie over het ophalen van huisvuil

Woont u in Arnemuiden Noord, de Binnenstad of de Stromenwijk/’t Zand/Rittenburg? In die wijken vinden verschillende proeven plaats om te bepalen wat de beste manier is om afval op te halen.

Parkeren

Als u binnen het gebied van het betaald parkeren woont kunt u voor uw auto een parkeervergunning kopen. Als u nieuw in het parkeergebied komt wonen, kunt u een maand voor definitieve vestiging een parkeervergunning aanschaffen voor het nieuwe adres. Wij moeten wel een maand voordat u verhuist de aangifte daarvan hebben ontvangen.

Meer informatie over parkeervergunningen

Handige websites

U bent voor meer informatie ook welkom in ons stadskantoor aan de Kanaalweg 3. In de hal kunt een gratis exemplaar van de gemeentegids, afvalkalender, plattegrond en het huis-aan-huisblad De Faam meenemen. In deze krant publiceert gemeente Middelburg wekelijks een pagina met (officiële) mededelingen.

Volg ons ook op Twitter en Facebook