Blauw-groene Route verbeteren

In de wijkvisie krijgt de Blauw-groene Route een prominente plek als het gaat om groen in de wijk Dauwendaele. Het is een mooi visitekaartje van de wijk.

Tijdens de uitvoering van de wijkvisie kijken we welke zaken we in het onderhoud nog kunnen verbeteren en inventariseren we samen met de bewoners en betrokkenen wat er nog meer aan de wandelroute kan worden toegevoegd, bijvoorbeeld ravotplekken voor kinderen of meer mogelijkheden voor joggers. Op deze pagina houden we de activiteiten bij ter verbetering van de wandelroute.

Vogelhuisjes langs de route

Dinsdag 10 maart hebben scholieren van de basisschool de Vossenburch samen met het Wijkteam hun zelf 'gepimpte' vogelhuisjes opgehangen langs de wandelroute. Ze werden geholpen door het Wijkteam, bewoners, vogelkenners, Stichting Welzijn Middelburg en wethouder Saskia Szarafinski.

Routepaaltjes

Er is ook een begin gemaakt met het plaatsen van de eerste routepaaltjes langs de wandelroute, met dank aan Elbert van den Berg en zijn twee kleinzonen. Hij kan nog hulp gebruiken bij het plaatsen van overige paaltjes graag een berichtje naar het Wijkteam Dauwendaele als u hierbij wilt helpen info@wtdauwendaele.nl . Kijk ook eens op de website van het Wijkteam: www.wtdauwendaele.nl