Projecten woningbouw op nieuwbouwmiddelburg.nl

De gemeente biedt informatie over nieuwbouwprojecten en zelfbouw aan op een nieuwe website.

Stel! Je wil gaan wonen in de gemeente Middelburg en je wil zelf bepalen hoe je huis eruit komt te zien. Hoe weet je waar je nieuw kunt bouwen, er huizen gebouwd worden, wat voor huizen er komen en hoe de wijk eruit komt te zien? Kijk dan op www.nieuwbouwmiddelburg.nl.

‘De website is bedoeld om geïnteresseerden op de woningmarkt een overzicht te geven van nieuwbouw in Middelburg’ vertelt Chris Dekker. Dekker licht toe dat het voor velen soms lastig zoeken is wat er allemaal te koop en in ontwikkeling is, omdat het aanbod op internet nu nogal versnipperd is. ‘Een goed vindbaar totaaloverzicht ontbrak. Daar willen we bij helpen.’ Naast een website met een overzicht van de nieuwbouwprojecten is er ook een speciale Facebook pagina: @nieuwbouwmiddelburg.