Werkzaamheden Grevelingenstraat

De verharding op de Grevelingenstraat is toe aan groot onderhoud. We vervangen de stoepen, de parkeervakken en het asfalt.

Wanneer worden de werkzaamheden uitgevoerd?

De werkzaamheden vinden plaats vanaf maandag 30 september tot en met vrijdag 15 november 2019.

De uitvoering bestaat uit twee fasen die in elkaar overlopen:

  • Fase 1: 30 september tot en met 8 november vanaf de Krammer tot de Haringvlietstraat. We vervangen de stoepen en de parkeervakken langs de Grevelingenstraat. De parkeerhofjes worden niet herstraat en blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar voor de bewoners. Ook de woningen en scholen blijven bereikbaar. Om veilig langs de weg te kunnen werken is de Grevelingenstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. De omliggende Biesbosstraat en Volkerakstraat zijn te bereiken via de Stromenweg – Haringvlietstraat. De Oosterscheldestraat, De Krammer en Ijsselstraat zijn te bereiken via de Koudekerkseweg – Dorus Rijkersstraat – Westerscheldeplein. Bekijk de omleidingstekening fase 1 (pdf, 546 kB)
  • Fase 2: 21 oktober tot en met 15 november vanaf de Haringvlietstraat tot de Stromenweg. We vervangen de stoepen langs de Grevelingenstraat. Bekijk de omleidingstekening fase 2 (pdf, 532 kB)

Bushaltes

Tijdens de werkzaamheden kunt u niet gebruik maken van de bushaltes aan de Grevelingenstraat.
Op de bushaltes leest u bij welke halte u moet opstappen.

Huisvuil

De gemeente haalt het huisvuil tijdens werkzaamheden gewoon op. In de Stromenwijk haalt de gemeente het huisvuil op maandag op.

Oosterscheldestraat

In de week van 14 tot en met 18 oktober (herfstvakantie) vinden ook werkzaamheden plaats aan de riolering in de Oosterscheldestraat ter hoogte van huisnummers 102 tot en met 110. De weg is dan afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Omrijden kan via de Arnelaan of Maasstraat.

Wie zijn de contactpersonen?

Aannemersbedrijf BAM Wegen voert de werkzaamheden uit. De uitvoerder op het werk is de heer Adri van Vossen. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06 53 57 84 89.

Namens de Gemeente Middelburg kunt u contact opnemen met Pascal Geldof. Het telefoonnummer is (0118) 67 56 81 en het e-mailadres is p.geldof@middelburg.nl.