Aanvraag bezoekerskaarten parkeren

Bewoners van de binnenstad kunnen tegen een laag tarief bezoekerskaartjes om te parkeren aanvragen.

Gemeente Middelburg verstrekt parkeerkaarten per woonadres in parkeerzone 1 of 2 (pdf, 1,2 MB). Deze kunnen alleen gebruikt worden in parkeerzone 2. Kaartjes zijn te koop van 1, 2, 4, en 6 uur. De kosten zijn € 0.50 per uur. U heeft de mogelijkheid meerdere kaartjes per parkeertransactie te gebruiken, parkeert u 4 uur dan kunt u bijvoorbeeld 2 kaartjes van 2 uur op het dashboard leggen. Er geldt een maximum aankoop van € 90,- per jaar omgerekend 180 parkeeruren.

Bezoekerspas

Gemeente Middelburg geeft geen bezoekerspassen meer uit. Bent u in het bezit van een bezoekerspas? U kunt deze pas voorlopig gewoon blijven gebruiken en op de parkeerautomaat opwaarderen. Mocht u de bezoekerspas echter kwijtraken of mocht de pas niet meer werken dan kunt u losse bezoekerskaarten kopen.

Hotelkaarten

Kaartjes zijn te koop van 1, 2, 4, 6 en 12 uur. De kosten zijn € 0.90 per uur. Ook bij de hotelpas bestaat de mogelijkheid om meerdere kaartjes per parkeertransactie te gebruiken.

Er wordt gewerkt aan een definitieve oplossing van het probleem. Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 14 0118 of via de mail parkeerbeheer@middelburg.nl

Wijziging per 4 december 2017

Vanaf 4 december 2017 is het niet meer mogelijk om uw bezoekers- of hotelpas op te waarderen of te gebruiken voor de aanschaf van parkeertickets. Wel kunt u gebruik blijven maken van de losse bezoekerskaarten die aan te vragen zijn via onze website of op het stadskantoor. Meer informatie over deze verandering