Lokaal Sportakkoord

Op dinsdag 28 januari vond in de Schouwburg in Middelburg met succes de Kick-off Lokaal Sportakkoord plaats. Helaas moesten we de vervolgbijeenkomst afzeggen, toch gaat het project door.

Er wordt nu hard gewerkt om voor 26 juni 2020 een lokaal sportakkoord aan te kunnen leveren bij het rijk om gedurende 3 jaar de beschikking te krijgen over een extra jaarlijks uitvoeringsbudget van € 30.000,-.

Op verschillende thema’s gaan we de komende tijd inzetten om Middelburg nog meer in beweging te brengen. Deze thema’s zijn: Inclusief sporten en bewegen, duurzame sportinfrastructuur, vitale sport- en beweegaanbieders, positieve sportcultuur, vaardig in bewegen en sportevenementen die inspireren.

We willen graag nog een vervolgbijeenkomst houden, maar wachten daarbij op een passend moment. Nu werken we aan het lokaal sportakkoord zodat er hopelijk budget beschikbaar komt. Wanneer we weer samen kunnen komen gaan we graag in gesprek om op zoek te gaan naar mooie samenwerkingen, fijne projecten en sportieve momenten. Graag tot dan!

Poster lokaal sportakkoord