Nieuws RSS icoon

Het laatste nieuws van gemeente Middelburg.

• Balies Publiekzaken gesloten

Vanwege werkzaamheden aan het computersysteem zijn de balies van Publiekszaken in het stadskantoor op vrijdag 4 december en maandag 7 december de hele dag gesloten.

• Middelburg steunt Orange the World

25 november 2020

Het Abdijplein staat vanaf 25 november in oranje licht. Met meer dan 200 oranje objecten in meer dan 200 gemeenten en 8 provincies zegt Nederland vanaf 25 november keihard nee tegen geweld tegen vrouwen tijdens de Orange the World campagne 2020.

• Zandtransporten Essenvelt

De zandtransporten richting Essenvelt zijn begonnen. Tot mei voeren we van maandag tot en met vrijdag zand aan voor de ophoging van het gebied. Met de inrichting van Essenvelt komen we tegemoet aan een grote vraag aan woningen in Middelburg.

• Jaarlijkse uitwisselingsevenement Cool Towns

Op donderdag 19 november organiseren de Interreg 2 Zeeën projecten Nature Smart Cities en Cool Towns gezamenlijk een online gratis evenement om ervaringen uit te wisselen. Het evenement biedt de gelegenheid om meer te leren over deze twee interessante projecten, die samenwerken aan het ontwikkelen van klimaatbestendige Europese steden en dorpen.

• Verlenging parkeervergunningen

In de eerste week van november worden alle jaarvergunninghouders aangeschreven in verband met de jaarlijkse verlenging.