Nieuws RSS icoon

Het laatste nieuws van gemeente Middelburg.

• Telefonische bereikbaarheid vrijdag 21 juni

Op vrijdag 21 juni gaat gemeente Middelburg over naar een nieuw telefoonsysteem. Dit betekent dat wij vanaf 15.00 tot 16.00 uur niet bereikbaar zijn via de gebruikelijke telefoonnummers.

• Start aanleg Molenwaterpark

20 juni 2019

De voorbereidingen voor de aanleg van het Molenwaterpark zijn afgerond. Aannemingsbedrijf KWS-infra uit Roosendaal-Sas van Gent is op 11 juni gestart met de aanleg van het park. De aannemer levert het werk naar verwachting half oktober 2019 op.

• Werkzaamheden fietsoversteek Laan der Verenigde Naties

Deze week zijn er werkzaamheden gestart aan de Laan der Verenigde Naties. De fietsoversteek wordt verhoogd en als verkeersdrempel uitgevoerd.

• Drie winnaars Lange Jan Awards 2019

20 juni 2019

Op donderdag 13 juni werden de 3 winnaars van de Lange Jan Awards 2019, de vrijwilligersprijzen van Middelburg, bekend gemaakt.

• Voorlopig ontwerp De Overloper

Het voorlopig ontwerp voor de herinrichting van De Overloper is klaar en ligt ter inzage. Voorafgaand heeft de landschapsarchitect de schetsen van het ontwerp gepresenteerd aan de werkgroep De Overloper.