Nieuws RSS icoon

Het laatste nieuws van gemeente Middelburg.

• Leerlingen planten heesters in Molenwaterpark

Donderdag 12 december heeft wethouder Johan Aalberts samen met de leerlingen van basisschool de Acaciahof heesters geplant in het Molenwaterpark.

• Presentatie Groene Gids

De Eleanor Green Office, het orgaan dat streeft naar duurzaamheid binnen University College Roosevelt presenteerde vanochtend aan wethouder Chris Dekker hun Groene Gids voor de gemeente Middelburg.

• Kleinere inwerptrommels afval

De inwerptrommel van ondergrondse containers voor restafval worden verkleind. Hierdoor kan het zijn dat u restafval in kleinere afvalzakken moet verzamelen.

• Vuurwerkvrije buurt organiseren

Ook deze jaarwisseling kunnen instellingen en hun buren, maar ook bewoners zelf met elkaar afspreken in hun buurt geen vuurwerk af te steken. In zo’n vuurwerkvrije buurt kunt u posters ophangen. De gemeente stelt deze digitaal beschikbaar. Ook kunt u aan de hand van een voorbeeldbrief een brief voor uw buurt maken en in uw buurt verspreiden.

• Staandehoudactie Spoorstraat

Dinsdagochtend 19 november heeft in de Spoorstraat in Arnemuiden een staandehoudactie plaatsgevonden. Deze actie had als doel om automobilisten bewuster te maken van hun snelheidsgedrag in het 30 km-gebied.