Nieuws RSS icoon

Het laatste nieuws van gemeente Middelburg.

• Maatregelen in verband met corona

26 maart 2020

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rond de bestrijding van het coronavirus, gelden nu de volgende maatregelen met betrekking tot onze dienstverlening en onze stad.

• Informatie over het coronavirus

27 maart 2020

Heeft u vragen over het coronavirus? Op de websites van de RIVM, Rijksoverheid en GGD Zeeland vindt u uitgebreide informatie en de laatste stand van zaken.

• Nieuwe noodverordening Veiligheidsregio Zeeland

27 maart 2020

Vrijdagmiddag 27 maart is door het Algemeen Bestuur van Veiligheidsregio Zeeland de nieuwe noodverordening vastgesteld. Deze heeft gevolgen voor de toeristische sector.

• Sluiting berging Segeersweg

Vandaag is om 15:00 uur op last van de burgemeester een berging van een woning aan de Segeersweg in Middelburg voor 6 maanden gesloten. Op 5 januari 2020 is in de berging een handelshoeveelheid harddrugs aangetroffen.

• Terugplaatsing Stationsbrug

Maandag 30 maart wordt de Stationsbrug teruggeplaatst. Vanaf 10 april is de brug weer klaar voor gebruik. Om het risico op verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn toeschouwers op 30 maart niet welkom. Wie toch komt kijken, riskeert een boete.