• Fietsopruimactie 20 februari

Woensdag is er een fietsruiming gehouden bij het NS-station (voorzijde). De geruimde fietsen zijn opgeslagen in de grote gele loods achter de voedselbank, Kleverskerkseweg 53 g.

• Update Trekdijk 19 februari 2019

Wat is de stand van zaken met betrekking tot de Trekdijk? Waar is het participatieteam zoal mee bezig? Op maandag 18 februari heeft het Participatieteam Trekdijk de leden van de commissie ruimte van de gemeente Middelburg bijgepraat over de stand van zaken om te komen tot een hoogwaardige invulling van de gronden aan de Trekdijk bij Nieuw- en Sint Joosland.

• IkPas

Doorbreek gewoontegedrag door 40 dagen geen alcohol drinken. Ga de uitdaging met jezelf aan!

• Provinciale Impuls Wonen (PIW)

De achtste subsidieronde van de Provinciale Impuls Wonen (PIW) is vanaf 15 februari 2019 open voor aanvragen. Een PIW-subsidie kan bewoners, gemeenten en woningcorporaties helpen bij het slopen, vernieuwen of samenvoegen van verkrotte woningen. Voor de subsidie stelt de Provincie Zeeland in totaal 1 miljoen euro beschikbaar.

• Molenwaterpark wordt in 2019 heringericht

Het wordt een modern park waar iedereen plezier kan beleven. De komende maanden vinden er diverse werkzaamheden plaats.