Nieuws RSS icoon

Het laatste nieuws van gemeente Middelburg.

• Onthulling Holocaustmonument Levenslicht

Maandag 27 januari vanaf 19.15 uur is er op het Abdijplein in Middelburg een plechtigheid rondom de onthulling van Holocaustmonument Levenslicht.

• Alex Rijpert nieuwe raadsgriffier gemeente Middelburg

17 januari 2020

De werkgeverscommissie van de gemeenteraad van Middelburg heeft vandaag besloten Alex Rijpert voor te dragen als nieuwe raadsgriffier van Middelburg. Alex volgt Mirjam Wisse-Roelse op die per 1 maart afdelingshoofd Publiekszaken wordt bij de gemeente Middelburg.

• Zeeuwse Netwerkbijeenkomst Prokkelweek

Prokkel, een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. In aanloop naar de Prokkelweek organiseert Stichting Prokkel op donderdag 30 januari een Zeeuwse netwerkochtend in het Middelburgse stadskantoor.

• Filmopnamen in de binnenstad

Van maandag 27 januari tot en met zondag 2 februari wordt in de binnenstad van Middelburg gewerkt aan opnamen voor de speelfilm De Slag om de Schelde.

• Nieuwjaarstoespraak burgemeester

Het gemeentebestuur van Middelburg hield zaterdag zijn nieuwjaarsreceptie in het stadhuis. In de burgerzaal luisterden de aanwezigen naar de nieuwjaarstoespraak van de burgemeester.