Nieuws RSS icoon

Het laatste nieuws van gemeente Middelburg.

• Gemeentegids 2020

De voorbereidingen voor de nieuwe Gemeentegids 2020 zijn weer van start gegaan. Wij hebben weer besloten om de publicatie van de gemeentegids te gunnen aan FMR Producties uit Breezand.

• Nacht van de Nacht

Zaterdag 26 oktober vindt in Middelburg de Nacht van de Nacht plaats.

• Verdiepende commissie gemeentefinanciën

Op woensdag 23 oktober is er in de raadzaal van het stadskantoor een verdiepende commissie over gemeentefinanciën. Na een algemene introductie wordt het onderwerp behandeld in de vorm van workshops.

• Informatiebijeenkomst zonne-energie

Graag willen wij met u van gedachten wisselen over de toekomst van zonne-energie op land binnen de gemeente Middelburg. De bijeenkomst is op dinsdag 22 oktober vanaf 17.00 uur in het stadskantoor van Middelburg.

• Actualisatie Bomenlijst

Op 10 november 2015 is de bomenlijst monumentale en waardevolle bomen Middelburg vastgesteld. Deze lijst actualiseren we elke vijf jaar. Dat doen we omdat er bomen uit oogpunt van veiligheid zijn gekapt de afgelopen jaren en omdat andere bomen inmiddels monumentaal zijn.