• Asfaltonderhoud Walensingel en Looierssingel

De asfalteringswerkzaamheden op de Walensingel zijn klaar. Maandag 8 oktober is de aannemer gestart met fase 2: het deel Armeniaans Schuitvlotstraat en Looierssingel. Dat werk duurt tot vrijdag 26 oktober.

• Inkoopprocedure Wmo ondersteuning 2019 en verder 17 oktober 2018

Op 24 oktober 2018 stellen de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen de 'Open House procedure' voor de Wmo ondersteuning open.

• Peiling naamgeving park aan het Molenwater 11 oktober 2018

Het park aan het Molenwater heeft op dit moment geen officiële naam. De straatnamencommissie wil graag weten of Middelburgers de voorkeur geven aan de naam Johannes Goedaertpark of Molenwaterpark.

• Denk mee over de communicatie van gemeente Middelburg

Wat moeten volgens u de speerpunten zijn van de gemeentelijke communicatie? Wat gaat goed en wat kan beter? Hoe wilt u dat wij u betrekken of informeren? We stellen het bijzonder op prijs om met inwoners hierover van gedachten te wisselen tijdens een brainstormsessie op dinsdagavond 20 november in B&B ’t Poorthuys.

• Nieuwe melodieën Lange Jan

De stadsbeiaardier laat weten dat er in oktober nieuwe melodieën klinken vanaf het carillon op de Lange Jan.