Nieuws RSS icoon

Het laatste nieuws van gemeente Middelburg.

• Maatregelen in verband met corona

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rond de bestrijding van het coronavirus, gelden nu de volgende maatregelen met betrekking tot onze dienstverlening en onze stad.

• Informatie over het coronavirus

Heeft u vragen over het coronavirus? Op de websites van de RIVM, Rijksoverheid en GGD Zeeland vindt u uitgebreide informatie en de laatste stand van zaken.

• Digitale informatieavond Waterpark Veerse Meer

Op woensdagavond 27 mei van 19.30 uur tot 20.30 uur organiseren de gemeente Middelburg en ontwikkelaar Driestar een digitale informatieavond over het voorontwerpbestemmingsplan van het nieuwe plan Waterpark Veerse Meer. Tijdens de avond hoort u meer over het plan voor het Waterpark Veerse Meer, de landschapsarchitectuur, het participatieproces en de verdere planologische procedure.

• Wijziging ophalen huisvuil

Het huisvuil van maandag 1 juni (tweede pinksterdag) wordt vijf dagen later, op zaterdag 6 juni opgehaald.

• Stadskantoor gesloten

Het stadskantoor is gesloten op maandag 1 juni.