Automatische incasso belastingen

 

 Logo gemeente Schouwen-DuivelandLogo gemeente MiddelburgLogo gemeente VeereLogo gemeente Vlissingen

U kunt uw aanslag gespreid betalen door gebruik te maken van de automatische incasso in tien gelijke maandelijkse termijnen. Als u dat wilt, kunt u de Samenwerking belastingen Walcheren en Schouwen-Duiveland machtigen via aanvraag automatische incasso.

Bijzonderheden

Als u eerder gebruik heeft gemaakt van automatische incasso, dan hoeft u niet opnieuw automatische incasso aan te vragen. De Samenwerking belastingen Walcheren en Schouwen-Duiveland is dan al gemachtigd voor de betaling van uw aanslag. Elke inwoner mag gebruikmaken van automatische incasso. Ook bedrijven kunnen hiervan gebruik maken.

Aanvraag

U kunt automatische incasso aanvragen door een e-mail te sturen naar belastingen@middelburg.nl.

In uw e-mailbericht schrijft u dat u gebruik wilt maken van een automatische incasso. Daarnaast vermeldt u uw IBAN-nummer, uw persoonsgegevens en het aanslagnummer van uw gemeentelijke aanslag.

U kunt ook gebruik maken van het reactieformulier dat met uw aanslagbiljet is meegestuurd.

U kunt het ingevulde formulier opsturen naar:

 Samenwerking belastingen Walcheren en Schouwen-Duiveland
 Antwoordnummer 73
 4330 VB Middelburg

Stopzetten automatische incasso

Wilt u de automatische incasso stopzetten? Ook dit regelt u door een e-mail te sturen naar belastingen@middelburg.nl of door gebruik te maken van het reactieformulier.

Meer informatie

Voor meer informatie over gemeentelijke belastingen, kunt u contact opnemen met tel. (0118) 67 50 00 of u kunt langskomen op het stadskantoor in Middelburg.

Vanwege de landelijke maatregelen rond het coronavirus werkt de gemeente tijdelijk alleen via telefonische afspraak, tel. (0118) 67 50 00. Reeds gemaakte afspraken gaan zonder tegenbericht gewoon door. Online afspraak maken is even niet meer mogelijk. In telefonisch overleg wordt gekeken of een afspraak noodzakelijk is of dat er een andere oplossing mogelijk is. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze online dienstverlening. Heeft u last van een verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u niet naar het stadskantoor te komen.

Woont u in de gemeente Veere, Vlissingen of Schouwen-Duiveland? Mogelijk kan uw vraag of verzoek telefonisch afgehandeld worden. Het is daarom verstandig eerst te bellen voor uw een afspraak maakt.