Automatische incasso belastingen

 

 Logo gemeente Schouwen-DuivelandLogo gemeente MiddelburgLogo gemeente VeereLogo gemeente Vlissingen

U kunt uw aanslag gespreid betalen door gebruik te maken van de automatische incasso in tien gelijke maandelijkse termijnen. Als u dat wilt, kunt u de Samenwerking belastingen Walcheren en Schouwen-Duiveland machtigen via aanvraag automatische incasso.

Bijzonderheden

Indien u eerder gebruik heeft gemaakt van automatische incasso, dan hoeft u niet opnieuw een machtiging in te dienen. De Samenwerking belastingen Walcheren en Schouwen-Duiveland is dan al gemachtigd voor de inning van uw aanslag.
Elke belastingplichtige mag gebruikmaken van automatische incasso. Ook bedrijven kunnen hiervan gebruik maken.

Aanvraag

U kunt de aanvraag voor een automatische incasso direct online regelen of schriftelijk aanvragen.

Direct regelen via DigiD

Bij de samenwerking belastingen Walcheren en Schouwen-Duiveland kunt u direct online een aanvraag doen. Inwoners dienen hiervoor in te loggen met DigiD. Mocht u deze niet hebben dan kunt u uw DigiD aanvragen op www.digid.nl. Gegevens op eGouw zijn alleen te zien voor de persoon aan wie het aanslagbiljet is gericht. Heeft u een bedrijf? Dan logt u in met uw subjectnummer en aanslagbiljetnummer.

Schriftelijk

U vraagt een automatische incasso schriftelijk aan door gebruik te maken van het reactieformulier dat bij uw aanslagbiljet is gevoegd.

U kunt het ingevulde formulier opsturen naar:

Samenwerking belastingen Walcheren en Schouwen-Duiveland
Antwoordnummer 73
4330 VB Middelburg

Incasso stopzetten

Wilt u de automatische incasso stopzetten? Ook dit regelt u online.

Meer informatie

Voor meer informatie over gemeentelijke belastingen, kunt u contact opnemen met tel. (0118) 67 50 00 of u kunt langskomen op het stadskantoor in Middelburg. U kunt op het stadskantoor terecht zonder afspraak, maar u kunt hier ook een afspraak voor maken. Woont u in de gemeente Veere, Vlissingen of Schouwen-Duiveland? Mogelijk kan uw vraag of verzoek telefonisch afgehandeld worden. Het is daarom verstandig eerst te bellen voor uw een afspraak maakt.