Belastingen

   
 Logo gemeente Schouwen-DuivelandLogo gemeente MiddelburgLogo gemeente VeereLogo gemeente Vlissingen

De gemeenten Middelburg, Vlissingen, Schouwen-Duiveland en Veere hebben één gezamenlijke afdeling Belastingen. Deze 'Samenwerking Belastingen Walcheren en Schouwen-Duiveland' heft en int alle belastingen en privaat- en publiekrechtelijke facturen voor de vier gemeenten.

De afdeling Belastingen is ook verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ). Ze stelt dus de WOZ-waarde vast van alle onroerende zaken in Middelburg, Vlissingen, Schouwen-Duiveland en Veere. Burgers en bedrijven van de vier gemeenten hebben door deze samenwerking maar met één instantie te maken voor alle lokale belastingen.

Persoonlijke belastinggegevens

U kunt direct naar uw eigen gemeentelijke belastinggegevens eGouw, de digitale balie belastingen. Inwoners kunnen hiervoor inloggen met DigiD. Gegevens op eGouw zijn alleen te zien voor de persoon aan wie het aanslagbiljet is gericht.

Contactgegevens

Samenwerking Belastingen Walcheren en Schouwen-Duiveland
Postbus 6000 4330 LA Middelburg
Tel. (0118) 67 50 00
belastingen@middelburg.nl

Voor meer informatie over gemeentelijke belastingen, kunt u contact opnemen met tel. (0118) 67 50 00 of u kunt langskomen op het stadskantoor in Middelburg. U kunt op het stadskantoor terecht zonder afspraak, maar u kunt hier ook een afspraak voor maken. Woont u in de gemeente Veere, Vlissingen of Schouwen-Duiveland? Mogelijk kan uw vraag of verzoek telefonisch afgehandeld worden. Het is daarom verstandig eerst te bellen voor uw een afspraak maakt.

Bezoekadressen

  • Voor Middelburg: Kanaalweg 3,  Middelburg
  • Voor Vlissingen: Paul Krugerstraat 1, Vlissingen
  • Voor Schouwen-Duiveland: Laan van St. Hilaire 2, Zierikzee
  • Voor Veere: Traverse 1, Domburg

Rekeningnummers

  • Middelburg: IBAN: NL13BNGH0285066145
  • Schouwen-Duiveland: IBAN NL24BNGH0285076132
  • Vlissingen: IBAN: NL68BNGH0285067095
  • Veere: IBAN: NL60BNGH0285080237