Ondergrondse containers

Informatie over de locaties en het gebruik van de ondergrondse afvalcontainers in Middelburg.

De opening van de ondergrondse containers is verkleind naar 40 liter.

Op de opening van ondergrondse containers staat welke afvalsoort in de container hoort. De containers in de binnenstad, Stromenwijk, ’t Zand, Rittenburg en hoogbouw kunnen alleen geopend worden met een afvalpas of sleutelhanger.

Overzichtskaart ondergrondse containers

U vergroot onderstaande kaart met de knop rechtsboven in het kaartvenster. Met + en - zoomt u in en uit op de kaart. Met de knop linksboven in het kaartvenster filtert u op afvalsoort. Mist u een ondergrondse container op de kaart? Dan kunt u e-mailen naar diftar@middelburg.nl.

Melding over ondergrondse container

Zijn er problemen met of bij de ondergrondse container? Zoals een storing, afval naast de container of een volle container? Dan kunt u dit melden via het formulier melding openbare ruimte.

Wilt u het volledige nummer van de ondergrondse container opgeven? Dit nummer vindt u op de sticker onderaan de voorzijde van de zuil. Zonder dit nummer kunnen we de melding niet in behandeling nemen.

Maatwerk

Bent u moeilijk ter been en kunt u geen beroep doen op anderen voor het wegbrengen van uw huishoudelijk afval naar de ondergrondse container? Dan kunt u in aanmerking komen voor een uitzonderingsregel. Neemt u contact op met het algemene telefoonnummer 14 01 18 voor het aanvraagformulier. Via de e-mail aanvragen kan ook, e-mailt u dan naar j.eggebeen@middelburg.nl of m.kortenbout@middelburg.nl. Per aanvraag zal naar een passende oplossing worden gezocht.