Oud papier

U vergroot onderstaande kaart met de knop rechtsboven in het kaartvenster. Met + en - zoomt u in en uit op de kaart. Met de knop linksboven in het kaartvenster filtert u op afvalsoort. Mist u een ondergrondse container op de kaart? Dan kunt u e-mailen naar diftar@middelburg.nl.

Brenglocaties

Is de inzameling aan huis in uw wijk nog niet gestart? Spaart u oud papier dan alstublieft op als dat kan. Daarnaast zijn er locaties waar u het oud papier tijdelijk naartoe kunt brengen. De kerken en verenigingen stellen deze service beschikbaar. Zij verzoeken om geen oud papier neer te zetten als de container weg is om geleegd te worden en geen oud papier naast een dichte of volle container te plaatsen.
De (tijdelijke) locaties zijn niet op de kaart hierboven opgenomen.

De tijdelijke papiercontainers verdwijnen zodra in die wijk de huis-aan-huisinzameling weer van start gaat. Het is niet mogelijk om deze te behouden. De locaties die beschikbaar zijn tot september zijn:

  • Merwedestraat (zijstraatje van Grevelingenstraat) Middelburg
  • Pleintje aan de Oude Veerseweg (via Ramsburgerweg) Middelburg
  • Oude Vlissingseweg ter hoogte van Reijersweg Middelburg
  • Parkeerterrein bij clubhuis FC Dauwendaele, Kruitmolenlaan 123
  • Sportpark De Brigge ONDO, parkeerplaats Leliëndaalseweg Middelburg
  • Sportpark Nieuwland, Oude Rijksweg Nieuw- en Sint Joosland - uitsluitend op zaterdagen tussen 09.00 en 17.00 uur

Inwoners kunnen oud papier ook tijdens openingstijden naar de milieustraat brengen.

Binnenstad en Dauwendaele

In de wijken Binnenstad en Dauwendaele wordt er geen oud papier opgehaald. Bewoners van deze wijken kunnen hun oud papier naar de ondergrondse papiercontainers brengen.