Afspraak maken

Bij de publieksbalie van gemeente Middelburg kunt u, zonder afspraak, terecht voor gemeentelijke producten en diensten. U kunt tevens op afspraak langskomen bij ons. Met een afspraak bent u sneller aan de beurt.

Geen afspraak maken rond jaarwisseling

In de laatste week van 2018 en in de eerste dagen van 2019 is het tijdelijk niet mogelijk om een afspraak te maken voor het regelen van producten van de gemeente.

U kunt wel zonder afspraak binnenlopen, maar houdt u rekening met extra wachttijd in verband met te verwachten drukte. In de laatste weken van het jaar is het vaak drukker, omdat we minder openingsdagen hebben en veel mensen hun parkeervergunning voor 2019 ophalen.

De gemeente is in de kerstvakantie gesloten op maandag 24 tot en met woensdag 26 december, 31 december en 1 januari. Vanaf dinsdag 8 januari is het weer mogelijk om een afspraak te maken. Excuses voor het ongemak.

Producten en diensten waarvoor u een afspraak kunt maken:

Afspraak Vergunningverlening en Handhaving

Heeft u vragen over bijvoorbeeld een bouwvergunning,  dan kunt u telefonisch een afspraak maken met de afdeling Vergunningverlening en Handhaving. Tijdens het maken van deze afspraak kunnen wij goed bepalen waarvoor u langs wilt komen, zodat we voorbereid zijn op uw komst. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de gemeente, tel. 14 0118.