Vereniging gezocht

Gemeente Middelburg is op zoek naar een vereniging, stichting of club die per 1 januari 2019 eens per maand huis aan huis het oud papier inzamelt in de Stromenwijk.

Al jaren wordt door verschillende verenigingen en instellingen oud papier ingezameld. Als tegenprestatie voor de inzet ontvangt de inzamelaar een vergoeding gebaseerd op de hoeveelheid afval die is ingezameld. Deze vergoeding is een goede kans om geld te genereren voor de clubkas. Aan de werkwijze hecht de gemeente belang omdat met de inzet van vrijwilligers de papierinzameling wordt bevorderd en maatschappelijke organisaties over financiële middelen kunnen beschikken.

Bent u de organisatie die wij zoeken? Dan gaan we graag met u in gesprek over de taken en verdere aanpak. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer D. van de Voorde via d.van.de.voorde@middelburg.nl of dhr. A. van de Pas via a.van.de.pas@middelburg.nl.