Spreekuur gemeente en politie voor Mortiere en Dauwendaele

Onder de naam Wijktijd kunnen inwoners van de wijken Mortiere en Dauwendaele op een aantal avonden op het spreekuur terecht met vragen, klachten, suggesties of complimenten over hun wijk. Het spreekuur wordt gehouden in woonzorgcentrum Hof Mondriaan, Vrijlandstraat 28. Het eerste spreekuur wordt gehouden op dinsdag 30 januari van 19.00 uur tot 20.30 uur. De volgende spreekuren zijn op 8 maart, 12 april, 24 mei en 3 juli.

Bij het spreekuur kunnen inwoners vragen stellen aan de wijkmanager van de gemeente Middelburg en de wijkagent. Gemeente en politie trekken regelmatig samen op in de wijken. Zo worden er bijvoorbeeld in het kader van de inbraakpreventie en verkeersveiligheid samen acties georganiseerd.

Binnenstad

Er is deze week ook een spreekuur in de binnenstad. Deze bijeenkomst is op dinsdag 1 februari van 12.00 tot 13.30 uur bij de fietsenstalling Delta Cycle (Zusterplein).