Pleintje bij muziektent Molenwater tijdelijk in gebruik

Vanaf maandag 18 juni parkeren de aannemers en onderaannemers die op dit moment aan het gereedkomen van de Schouwburg werken tijdelijk hun auto’s en busjes bij de muziektent in het Molenwaterpark. Dit is nodig omdat diverse werkzaamheden rond het Molenwater en de Schouwburg volgende week samenkomen in een piek.

Voordat we kunnen beginnen aan de werkzaamheden aan het parkeerplein voor de Schouwburg, moeten kabels en leidingen op die plek verlegd worden. Vanaf maandag 18 juni aanstaande wordt daarvoor het parkeergedeelte voor de schouwburg opgebroken. De auto’s van de aannemers en onderaannemers moeten daarom even uitwijken. Omdat er nergens anders in de omgeving ruimte voorhanden is, wordt de ruimte voor de muziektent hiervoor tijdelijk beschikbaar gesteld. Deze situatie duurt tot begin juli. De parkeerruimte wordt met bouwhekken afgeschermd. Voetgangers kunnen enige overlast ervaren hoewel het Mattheus Smallegangehof gewoon beschikbaar blijft als voetpad.

De werkzaamheden aan de schouwburg naderen de opleverdatum die eind deze maand gepland staat. Aansluitend zal aannemingsmaatschappij Van Gelder BV starten aan de herinrichting van het parkeerplein voor de schouwburg. Over de planning van deze werkzaamheden informeren wij de omgeving binnenkort met een informatiebrief.

Contactpersonen

Mocht u dringende vragen of opmerkingen hebben over de geplande werkzaamheden dan kunt u deze stellen aan Leendert Priester tijdens kantooruren op (0118) 67 52 26 of via l.priester@middelburg.nl. Voor vragen over de verbouwing van de schouwburg kunt u terecht bij Johan Padmos op (0118) 67 53 37 of via j.padmos@middelburg.nl