Peiling naamgeving park aan het Molenwater

Het park aan het Molenwater heeft op dit moment geen officiële naam. De straatnamencommissie wil graag weten of Middelburgers de voorkeur geven aan de naam Johannes Goedaertpark of Molenwaterpark.

Tijdens de wijktafel Binnenstad op dinsdag 30 oktober kunnen mensen hun mening kenbaar maken via stembriefjes. Dit is dus ook mogelijk zonder smartphone.

Niet iedereen die een mening kenbaar wil maken kan op de wijktafel aanwezig zijn. Daarom kun je je voorkeur tot en met 30 oktober mailen naar communicatie@middelburg.nl, of in een briefje sturen naar gemeente Middelburg, t.a.v. cluster Communicatie, Postbus 6000, 4330 LA in Middelburg. Vermeld in je bericht je naam en adres en je voorkeur voor de naam van het park. Anonieme briefjes worden niet meegenomen in de peiling.

De uitkomst uit de peiling wordt door de straatnamencommissie gebruikt bij het maken van het advies over de naam aan het college van burgemeester en wethouders. Het college neemt uiteindelijk een besluit.