Ondergrondse afvalcontainers

De gemeente probeert te voorkomen dat ondergrondse afvalcontainers te vol zitten en er zakken naast gezet worden. We vragen ook uw hulp om Middelburg schoon te houden.

Is een container vol of in storing? Dan kunt u dit melden via het telefoonnummer op de klep van de container. Wilt u even een andere container gebruiken of het afval mee terugnemen? Staat er afval van een ander naast een container? Dan kunt u dat met uw eigen afval mee in de container gooien. Dit jaar wordt het gebruik van de restafvalcontainers nog niet apart verrekend. Hartelijk dank voor uw hulp!

Meer en meer ondergrondse containers zijn alleen nog maar met uw nieuwe sleutelhanger te openen. Vergeet deze dus niet mee te nemen als u afval wegbrengt. Let op: ook voor pmd (plastic en metalen verpakkingen en drank- en zuivelpakken) en straks voor textiel heeft u uw sleutelhanger nodig. Neem de sleutelhanger dus mee als u naar de container gaat. De klep opent als u de sleutelhanger enkele seconden voor de afbeelding op de kaartlezer houdt.

Samen houden we Middelburg schoon.