Onafhankelijk burgeradviseur noteert ervaringen met Porthos

De onafhankelijk burgeradviseur hoort graag de ervaringen van Middelburgers met Porthos, de Wmo en Jeugdzorg. De gemeente wil heel graag leren van de ervaringen en een van de burgeradviseurs wil als onafhankelijke partij de ervaringen noteren en deze anoniem delen met de gemeente Middelburg.

Leren van uw ervaringen, zodat we het beter kunnen gaan doen. Dat is de reden waarom de gemeente Middelburg zo graag uw verhaal wil horen. We denken alleen dat niet iedereen het makkelijk vindt om ze te delen. We hopen dat het voor inwoners makkelijker is ze te delen met de onafhankelijke adviseur.

Omdat de vrijwillig burgeradviseur ook heel graag wil dat de échte verhalen helpen bij het verbeteren van de werkwijze van Porthos is hij bereid om deze gesprekken met inwoners voor de gemeente te voeren. Heeft u ervaringen? Dan kunt u contact opnemen met de onafhankelijk burgeradviseur via het telefoonnummer: (06) 54 96 43 52.