Nomineren Lange Jan Awards

Van 11 maart tot en met 7 april kan iedereen (jonge) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties nomineren voor de Lange Jan Awards; de vrijwilligersprijzen van de gemeente Middelburg.

In Middelburg zijn ruim 15.000 vrijwilligers actief. Door zoveel mogelijk vrijwilligers te nomineren, wordt hun inzet zichtbaar en is er welverdiende aandacht voor het werk van de vrijwilligersorganisaties.

Nomineren

Er kan genomineerd worden in 3 categorieën; de jonge vrijwilliger tot en met 23 jaar, de individuele vrijwilliger vanaf 24 jaar en de vrijwilligersorganisatie/groep vrijwilligers. Nomineren kan via www.welzijnmiddelburg.nl, via een papieren nominatieformulier in Porthos of het stadskantoor of telefonisch via (0118) 72 70 27.

Iedere genomineerde (jonge) vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie ontvangt (samen met een introducé) een toegangskaart voor de waarderingsavond. Daarnaast maken ze kans op het winnen van een Lange Jan Award en een geldprijs van € 250 of € 500.

Uitreiking

Op 13 juni worden de 3 winnaars bekend gemaakt tijdens de vijfde editie van de feestelijke waarderingsavond. Alle genomineerde vrijwilligers(organisaties) worden uitgenodigd voor deze feestelijke avond vol entertainment.

De Lange Jan Awards is een project om vrijwilligers in Middelburg te bedanken en vrijwillige inzet zichtbaar te maken. Het wordt georganiseerd door Welzijn Middelburg in samenwerking met Gemeente Middelburg.