Middelburg haalt geen oud papier meer huis-aan-huis op vanwege coronavirus

In de gemeente Middelburg wordt voorlopig geen oud papier meer huis-aan-huis opgehaald door kerken en verenigingen. De gemeente heeft dat besluit genomen vanwege het coronavirus.

In Middelburg halen kerken en verenigingen het oud papier op met vrijwilligers. Het RIVM roept op om sociale contacten te vermijden. Daarom is deze service tijdelijk niet haalbaar.

We vragen u om oud papier op te sparen als dat kan. Daarnaast zijn er diverse locaties waar u het oud papier tijdelijk naartoe kunt brengen. De kerken en verenigingen stellen deze service beschikbaar. Wilt u geen oud papier neerzetten als de container weg is om geleegd te worden en geen oud papier naast een dichte of volle container plaatsen. Hartelijk dank hiervoor!

De (tijdelijke) locaties zijn:

• Korenbloemlaan Arnemuiden
  • Sportpark Arnemuiden, Van Cittersweg Arnemuiden
  • Sportpark Nieuwland, Oude Rijksweg Nieuw- en Sint Joosland - uitsluitend op zaterdagen tussen 09.00 en 17.00 uur
  • Oude Vlissingseweg t.h.v. Reijersweg Middelburg
  • Plein aan de Oude Veerseweg (via Ramsburgerweg) Middelburg
  • Sportpark De Brigge ONDO, parkeerplaats Leliëndaalseweg Middelburg
  • Sportpark De Sprong, parkeerplaats Aanloop Middelburg
  • Sportpark Kruitmolen, Kruitmolenlaan parkeerplaats Middelburg
  • Sportpark Veerse Poort, M.H. Boassonlaan parkeerplaats Middelburg
  • Laan der Verenigde Naties, parkeerplaats bij tankstation Middelburg - totdat de container vol zit (wordt daarna niet meer vervangen)

Inwoners kunnen oud papier ook tijdens openingstijden naar de milieustraat brengen.

Voor inwoners van de binnenstad en Dauwendaele, waar geen huis-aan-huis inzameling is, blijven de ondergrondse containers beschikbaar.