Middelburg Winterstad 2017

Het programma van Middelburg Winterstad krijgt steeds meer vorm. Er zijn plannen om zowel op de Markt, Plein 1940 als op het Damplein activiteiten te organiseren.

Vorige week vond er weer een overleg plaats met ondernemers en organisatoren van Middelburg Winterstad. In dit overleg is besproken welke activiteiten waar zullen gaan plaatsvinden.

Zo komt er op de Markt weer een ijsbaan met allerlei activiteiten, zijn er op Plein 1940 plannen voor onder andere een slidebaan en wordt op het Damplein onder meer het winterbierfestival en ook iets voor wijnliefhebbers georganiseerd.

Er zijn ook plannen voor een kerstvlooienmarkt en een Middeleeuwse markt. Vooral voor die laatste worden nog deelnemers gezocht.

Meedoen

Wil je ook nog iets organiseren of meedoen met activiteiten in die periode, zoek dan contact met de organisatoren die al iets ondernemen. Wellicht dat je met hun activiteit (en vergunning) kunt meeliften.

Voor Plein 1940 & Markt: Patrick Gabriëlse van Zeeland houdt van schaatsen, info@zeelandhoudtvanschaatsen.nl
Voor Damplein: Koen Funk van biercafé de Vliegende Hollander info@winterbierfestivalmiddelburg.nl

Wie een winterterras wil op de genoemde pleinen (Plein 1940, Damplein, Pottenmarkt en Markt) dient dit vooraf te melden bij de gemeente (info@middelburg.nl). Zij toetst of het voldoet aan het gewenste (en besproken) kwaliteitsniveau.