Maak kennis met sporten in Vlissingen en Middelburg

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je weten of een sport bij je past? Dan kun je je aanmelden om een keertje mee te trainen.

De gemeenten Vlissingen en Middelburg organiseren samen met lokale sportaanbieders kennismakingsactiviteiten voor volwassenen(18+) en senioren(55+). Van 25 september tot en met 5 november staan de deuren van de sportzalen open. Deelnemen is gratis.

Inschrijven

Geïnteresseerden kunnen zich voor meerdere sporten inschrijven via walchereninbeweging.nl. Er zijn sporten die op dezelfde datum en hetzelfde tijdstip plaatsvinden, let hierop bij het inschrijven.

Vragen?

Gemeente Vlissingen, Vlissingen in Beweging
Martijn Bour, vlissingeninbeweging@vlissingen.nl of 06-304 912 35 op ma. t/m vr. 09.30 uur – 11.30 uur

Gemeente Middelburg, Middelburg in Beweging
Patrick de Guchteneire, p.de.guchteneire@middelburg.nl of 06-464 064 96 op ma. t/m vr. 09.00 uur – 11.00 uur.