Kick-off Lokaal Sportakkoord

Op dinsdag 28 januari vindt in de Schouwburg in Middelburg de Kick-off Lokaal Sportakkoord plaats.
Tijdens deze bijeenkomst gaat de gemeente Middelburg in gesprek met allerlei partijen die zich bezighouden met sporten en bewegen.

Hoe denken zij over actuele vraagstukken? Welke kansen en mogelijkheden zijn er op het gebied van sporten en bewegen? De Gemeente Middelburg nodigt geïnteresseerden uit om mee te denken en te discussiëren.

Het doel van deze bijeenkomst is om uiteindelijk tot een Lokaal Sportakkoord te komen. In het Lokaal Sportakkoord komen afspraken te staan over hoe iedereen in de gemeente Middelburg een leven lang plezierig kan sporten en bewegen. De Gemeente Middelburg wil in gesprek met mensen die beroepsmatig of in hun vrije tijd bezig zijn met sporten en bewegen.

Tijdens deze bijeenkomst besteden we aandacht aan de kansen op het gebied van sporten en bewegen. Dit doen we aan de hand van verschillende thema’s. Thema’s die tijdens deze bijeenkomst per thematafel worden besproken zijn: Inclusief sporten en bewegen, duurzame sportinfrastructuur, vitale sport- en beweegaanbieders, positieve sportcultuur, vaardig in bewegen en sportevenementen die inspireren.

De bijeenkomst vindt plaats in de Schouwburg Middelburg, Molenwater 99, 4331 SG Middelburg. Het programma start om 19.00 uur en eindigt om 21.30 uur met een hapje en drankje. Aanmelden voor de bijeenkomst is verplicht.

• 19.00 uur: Inloop
  • 19.30 uur: Opening door Wethouder Sport Chris Simons
  • 19.35 uur: Aftrap met gastsprekers
    • Patrick Vader (projectleider SportZeeland)
    • Peter de Doelder (huisarts Middelburg)
  • 20.00 uur: Proces Lokaal Sportakkoord
  • 20.15 uur: Samen aan de slag met de ambities uit het Zeeuws Sportakkoord
  • 21.15 uur: Afsluiting
  • 21.30 uur: Hapje en drankje in de foyer

Aanmelden

Wilt u bij de Kick-off Lokaal Sportakkoord aanwezig zijn? Meld u dan aan via het online formulier óf stuur voor 21 januari 2020 een e-mail met uw naam, organisatie en telefoonnummer naar d.winne@middelburg.nl. Vermeld in uw aanmelding ook over welk thema u wilt meepraten.

Meer informatie over de thema’s is terug te vinden in het Zeeuws Sportakkoord.

Kunt u er niet bij zijn op 28 januari, maar wilt u wel meedenken en blijft u graag op de hoogte? Laat dit dan ook weten via dit formulier.

Graag tot ziens op dinsdag 28 januari 2020 in de Schouwburg in Middelburg!

Poster lokaal sportakkoord