Informatiemarkt studentenhuisvesting

De gemeente Middelburg start binnenkort de bestemmingsplanprocedure voor de bouw van studentenhuisvesting aan de Kanaalweg in Middelburg.

Alle direct omwonenden zijn door woningcorporatie Woongoed Middelburg en de gemeente uitgenodigd voor een informatiemarkt op woensdagavond 12 december.

Omwonenden kunnen tijdens de informatiemarkt tussen 19.00 uur en 20.30 uur binnenlopen in de raadzaal van het Stadskantoor en bij diverse thematafels informatie ophalen. Ze kunnen bijvoorbeeld het ontwerp van het gebouw zien, meer horen over de herinrichting van de Kanaalweg en vragen stellen over de procedure en planning. Vertegenwoordigers van Woongoed Middelburg, de gemeente Middelburg, Rothuizen Architecten Stedenbouwkundigen en de HZ University of Applied Sciences staan de omwonenden te woord.

Woongoed wil in 2021 119 studentenwoningen realiseren aan de Kanaalweg in Middelburg. Ze worden verdeeld over drie gebouwen. Woongoed speelt hiermee in op de verhuizing van een aantal opleidingen van de HZ University of Applied Sciences naar Middelburg.