Drie winnaars Lange Jan Awards 2019

Op donderdag 13 juni werden de 3 winnaars van de Lange Jan Awards 2019, de vrijwilligersprijzen van Middelburg, bekend gemaakt.

De prijzen werden uitgereikt in de Stadsschouwburg. Met deze prijzen willen de gemeente Middelburg en Welzijn Middelburg vrijwilligers in het zonnetje zetten en hen bedanken voor hun waardevolle inzet. De winnaars ontvingen een geldbedrag samen met een speciaal ontworpen en vervaardigde Lange Jan Award.

De 3 winnaars van de Lange Jan Awards zijn:
• De Luisterlijn Zeeland in de categorie voor de vrijwilligersorganisatie/de groep vrijwilligers.
• Anderd van den Bosse (19 jaar) in de categorie voor de jonge vrijwilliger t/m 23 jaar voor zijn vrijwilligerswerk bij Rode Kruis Walcheren en Studentendesk Zeeland.
• Michelle Baas (39 jaar) in de categorie voor de individuele vrijwilliger vanaf 24 jaar voor haar vrijwilligerswerk bij Nieuwland in Beweging, de JAN (Jeugd Activiteiten Nieuwland), Oranjevereniging Oranje Bovenal, kerk en meer.

De Lange Jan Awards is een project om vrijwilligers in Middelburg te bedanken en vrijwillige inzet zichtbaar te maken. Het wordt georganiseerd door Welzijn Middelburg i.s.m. gemeente Middelburg.