Dienstregeling Connexxion aangepast

Connexxion heeft de dienstregeling aangepast. De Servicebus en buurtbussen rijden voorlopig niet.

Aangepaste serviceverlening in de bus

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, vraagt Connexxion reizigers om via de zijdeur in te stappen en achterin in- en uit te checken. Met deze maatregel proberen zij een juiste balans te vinden tussen de gezondheid van onze medewerkers en de dienstverlening aan de reizigers.

Achterin instappen betekent dat reizigers geen los kaartje kunnen kopen bij de buschauffeur. Reizigers kunnen reizen met een OV-chipkaart, e-ticket of met de Tranzer app. Saldo en e-tickets zijn te koop via www.connexxion.nl.

Buurtbussen

De chauffeurs van de buurtbussen zijn vrijwilligers. De huidige situatie rondom het coronavirus heeft de buurtbusvereniging doen besluiten dat zij sinds maandag 16 maart tijdelijk niet rijden.

Servicebus Middelburg

De Servicebus in Middelburg rijdt ook niet meer. Vanwege de overheidsrichtlijnen is het niet meer mogelijk om deze bus te laten rijden.

Actueel reisadvies

De aangepaste dienstregeling is verwerkt in de reisplanner. Houd deze pagina https://www.connexxion.nl/nl/nieuws/over-het-coronavirus/wijzigingen-zeeland en andere online kanalen in de gaten voor updates.