Denk mee over de communicatie van gemeente Middelburg

Wat moeten volgens u de speerpunten zijn van de gemeentelijke communicatie? Wat gaat goed en wat kan beter? Hoe wilt u dat wij u betrekken of informeren? We stellen het bijzonder op prijs om met inwoners hierover van gedachten te wisselen tijdens een brainstormsessie op dinsdagavond 20 november in B&B ’t Poorthuys.

Gemeente Middelburg wil het huidige communicatiebeleidsplan opnieuw bekijken en aan de slag met de speerpunten. Doel is om de communicatie van de gemeente verder te professionaliseren zodat de verbondenheid met en tevredenheid van de inwoners toeneemt.

De avond start om 19.15 uur (inloop 19.00 uur) en eindigt om 21.15 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar communicatie@middelburg.nl.