Dag van de politiek voor jongeren in de Spot

Waar moet de toekomstige Middelburgse gemeenteraad zich hard voor maken na de verkiezingen, als het aan de Middelburgse jongeren ligt? Woensdag 7 februari organiseert de gemeente Middelburg de Dag van de Politiek en kunnen jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 23 jaar met raadsleden in gesprek gaan in de Spot. De middag wordt begeleid door Kevin van Gorkum van de Hobbyisten. Samen met zijn band en LYL CYCZ en DJ Robenti zorgt hij bovendien voor muzikale aankleding van het evenement.

Tijdens de dag van de politiek gaan raadsleden in gesprek met jongeren over diverse onderwerpen. De Dag van de Politiek is een initiatief van de gemeenteraad van Middelburg om jongeren te enthousiasmeren voor de politiek. De Dag van de Politiek wordt voor de 3e keer in Middelburg georganiseerd in samenwerking met de provincie Zeeland en diverse scholen in het voorgezet onderwijs en hoger onderwijs.

De Dag van de Politiek vindt plaats in de Spot, Beddewijkstraat 15. De deuren gaan open om 14.45 uur. Tegen 17 uur zorgt DJ Robenti voor een muzikale afsluiting.

Aanmelden kan bij Patrick de Guchteneire van de gemeente Middelburg, via p.de.guchteneire@middelburg.nl