Collectieve zorgverzekering gemeente

Voor 1 januari 2018 moet u weer een keuze maken over uw zorgverzekering. Heeft u een laag inkomen en wilt u voor lage kosten uitgebreid verzekerd zijn?
De gemeente Middelburg biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan de Collectieve Zorgverzekering Gemeenten (CZG). Uw inkomen mag niet meer zijn dan 130% van de bijstandsnorm.

Orionis Walcheren biedt deze CZG met zorgverzekeraar CZ aan.

Uw voordeel:

• Orionis Walcheren betaalt mee aan uw zorgverzekering.
  • U krijgt korting op de basisverzekering en op de aanvullende verzekering.
  • U krijgt ruime vergoedingen voor onder ander brillen/ lenzen, fysiotherapie.
  • De premie wordt automatisch betaald als u een bijstandsuitkering heeft.

Kies een pakket dat bij u past. U bent zelf verantwoordelijk voor de keuze van uw aanvullende verzekering.

• Heeft u weinig zorgkosten?  Dan is pakket Gemeenten Start een oplossing.
  • Heeft u veel zorgkosten? Dan is pakket Gemeenten Extra Uitgebreid misschien een betere oplossing.

Premies

De premie voor de basisverzekering in 2018 bedraagt via de CZG € 108,11 per maand.

De premie voor pakket Gemeenten Start bedraagt € 13,60 per maand. En voor Extra Uitgebreid is de premie na aftrek van vergoeding € 20,38 per maand.

Premie totaal

Basisverzekering + Gemeenten Start:                            € 121,71 per maand
Basisverzekering + Gemeenten Extra Uitgebreid:       € 128,49 per maand

Overstappen?

Ga naar www.gezondverzekerd.nl en kies uw gemeente. U kunt ook lezen welke verzekering het beste bij u past.

Aanmelden

Als u voor het eerst wilt deelnemen of uw aanvullende verzekering wilt wijzigen, moet dit digitaal via de website www.gezondverzekerd.nl

Wilt u meer weten over inkomen, vermogen en voorwaarden? Kijk dan op www.orioniswalcheren.nl bij Geldzaken.

Voor eventuele vragen over het verzekeringspakket kunt u terecht op het Servicekantoor van CZ, Langeviele 82 in Middelburg. U kunt ook bellen met het CZ-informatienummer (088-5557777).