Burgemeestersontbijt

Donderdagochtend 8 november waren leerlingen van basisschool Cypressenhof op bezoek in het stadskantoor om deel te nemen aan het Burgemeestersontbijt.

Aan tafel wisselden de burgemeester en de scholieren van gedachten over alles wat ze bezighoudt.

Het Nationaal Schoolontbijt

Burgemeester Bergmann betaalt symbolisch voor het ontbijtje dat de kinderen meebrengen met een donatie aan de stichting Kinderpostzegels, dit jaar het goede doel van Het Nationaal Schoolontbijt. Deze stichting zet zich in voor kwetsbare kinderen. Één van de projecten is het aanbieden van kinderfeestjes voor de héle klas, waarbij scholieren op een speelse manier leren dat iedereen erbij hoort en niemand buiten de boot valt. Net zoals bij het Nationaal Schoolontbijt, waar de hele school aan ontbijttafels schuift. Het thema van de ontbijtweek is dit jaar dan ook: ‘Een feest voor iedereen’.