Asfaltonderhoud Walensingel en Looierssingel

Van september tot en met oktober 2018 wordt er gewerkt op de Walensingel en Looierssingel.

De verharding op de Walensingel en Looierssingel is toe aan groot onderhoud. We gaan het asfalt vervangen. Het asfaltonderhoud vindt plaats vanaf het Seisplein tot het kruispunt met de Zandstraat -Langevielebuitenbrug. Gelijktijdig met deze werkzaamheden wordt het kruispunt Looierssingel- Armeniaans Schuitvlotstraat aangepakt. De rechtsafstrook richting Armeniaans Schuitvlotstraat vervalt. Hierdoor wordt de rijbaan van de Looierssingel en Walensingel versmald en wordt de oversteek voor voetgangers (zebra) korter.

De uitvoering bestaat uit twee fases:
Fase 1 is Walensingel – Armeniaans Schuitvlotstraat.
Fase 2 is Armeniaans Schuitvlotstraat – Looierssingel.

Welke gevolgen heeft dat voor u?

In de achterliggende straten van de Walensingel en Looierssingel nemen we maatregelen om sluipverkeer te ontmoedigen. Deze maatregelen kunnen ook voor u hinder opleveren.

Tekeningen en omleidingen

Omleiding fase 1 (pdf, 522 kB)
Omleiding fase 2 (pdf, 530 kB)
Ontwerptekening Walensingel-Looierssingel (pdf, 4 MB)

Wanneer worden de werkzaamheden uitgevoerd?

Het asfaltonderhoud staat gepland in september en oktober 2018. Een eerste informatiebrief ontvangen omwonenden op donderdag 28 juni. Omwonenden ontvangen 1 week voor de werkelijke start van de uitvoering een brief met hierin gedetailleerde informatie over de planning, werktijden en de contactpersonen.

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met Pascal Geldof op telefoonnummer (0118) 67 56 81. U kunt ook een e-mail sturen naar p.geldof@middelburg.nl.