Asfaltonderhoud Walensingel en Looierssingel

In september en oktober 2018 wordt er gewerkt op de Walensingel en Looierssingel. Het werk is gestart op maandag 24 september.

De verharding op de Walensingel en Looierssingel is toe aan groot onderhoud. We gaan het asfalt vervangen. Het asfaltonderhoud vindt plaats vanaf het Seisplein tot het kruispunt met de Zandstraat -Langevielebuitenbrug. Gelijktijdig met deze werkzaamheden wordt het kruispunt Looierssingel- Armeniaans Schuitvlotstraat aangepakt. De rechtsafstrook richting Armeniaans Schuitvlotstraat vervalt. Hierdoor wordt de rijbaan van de Looierssingel en Walensingel versmald en wordt de oversteek voor voetgangers (zebra) korter.

De uitvoering bestaat uit twee fases:
Fase 1 (Walensingel-Armeniaans Schuitvlot) vanaf 24 september tot en met 2 oktober

Fase 2 (Armeniaans Schuitvlotstraat-Looierssingel) vanaf 3 oktober tot en met 26 oktober

 

Welke gevolgen heeft dat voor u?

In de achterliggende straten van de Walensingel en Looierssingel nemen we maatregelen om sluipverkeer te ontmoedigen.

Het parkeerterrein op het Seisplein is tijdens de eerste fase niet bereikbaar. Het parkeerterrein Hof van Tange is tijdens de eerste fase nog wel bereikbaar. Vanaf de tweede fase is het parkeerterrein niet meer bereikbaar.

Tekeningen en omleidingen

Omleiding fase 1 (pdf, 524 kB)
Omleiding fase 2 (pdf, 532 kB)
Hoofdomleiding (pdf, 5 MB)
Ontwerptekening Walensingel-Looierssingel (pdf, 4 MB)

Wanneer worden de werkzaamheden uitgevoerd?

Het asfaltonderhoud gebeurt in september en oktober 2018. Omwonenden hebben een brief (pdf, 74 kB) ontvangen met hierin gedetailleerde informatie over de planning (pdf, 192 kB), werktijden en de contactpersonen.

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met Pascal Geldof op telefoonnummer (0118) 67 56 81. U kunt ook een e-mail sturen naar p.geldof@middelburg.nl.