Faampagina's met officiële publicaties

Gemeente Middelburg publiceert wekelijks informatie en officiële publicaties in huis-aan-huisblad De Faam. Deze pagina's worden in pdf-vorm aangeboden.

In huis-aan-huisblad De Faam heeft gemeente Middelburg wekelijks een eigen pagina. Op deze pagina's staan artikelen en wetenswaardigheden over de stad. Ook worden via deze pagina's werkzaamheden, informatieavonden en raadsvergaderingen aangekondigd.

Heeft de De Faam niet in de brievenbus ontvangen? Dan kunt u dit melden bij de weekkrant.

Recente Faampagina's

Oude Faampagina's

Faampagina's van voor mei 2018 zijn beschikbaar via het webarchief. Mocht u problemen ervaren met het raadplegen van de Faampagina's via dit archief, of bent u op zoek naar oudere uitgaven, dan kunt u de pagina('s) opvragen via webredactie@middelburg.nl.