Actueel

De gemeentelijke nieuwsberichten, wekelijkse Faampagina's en gedichten van onze stadsdichter.

• Nieuwsberichten

De actuele nieuwsberichten van gemeente Middelburg.

• RSS feed

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de gemeente Middelburg door u te abonneren op de RSS feed.

• Faampagina's

Gemeente Middelburg publiceert wekelijks informatie en officiële publicaties in huis-aan-huisblad De Faam.

• Officiële publicaties

Bekijk de wekelijkse bekendmakingen van de overheid.

• Gedichten van stadsdichter Raymond van de Ven

Gemeente Middelburg heeft haar eigen stadsdichter: Raymond van de Ven. De stadsdichter dicht over actuele gebeurtenissen, evenementen en dingen die hem opvallen. Raymond maakte januari 2020 zijn debuut tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Middelburg. Op deze pagina leest u de gedichten die hij als stadsdichter schrijft.

• Beeldbank

Middelburg is een fotogenieke stad en daarvan laten wij u graag meegenieten. In de beeldbank vindt u allerlei mooie beelden van Middelburg en omgeving per categorie geordend.